"CERCA GRATUÏTA"

CONOCE MEXICO, FOTOS E IMAGENES DE MEXICO Y ESPAÑA, POEMAS DE AMOR, BUSQUEDA GRATUITA, CULTURA MEXICANA, TRADICIONES DE CATALUÑA, VIAJES, TURISMO, ESCAPADAS, HISTORIA Y MUCHO MAS AQUI... EN GOOGLE.

05 d’agost 2009

*Catalans a Mèxic*



A tot català li agradara saber que hi ha un lloc a Méxic, on és reuniexen els que hi habiten en aquest Pais per celebrar les festes de Catalunya. He de comentar brevement que entre las meves aficions a la xarxa d’internet llegeixo y segueixo a alguns blocs que em va semblar molt interesants. Aquesta vegada m’ha donat gust llegir l’article de LLUIS ARTIGAS JORBA, el creador de l'Associació de Catalans a Xalapa, “ACATXA” i en la seva pàgina ha donat a conèixer un vídeo on s'han reunit per celebrar la festa de Sant Joan al mes de juny 2009 en el Orfeó Català de Mèxic.

Per aquest motiu enlazo seu bloc al meu dedicat a parlar sobre Catalunya i en concret també d'Esparreguera, per als que agradin veure el vídeo els il.lusioni com a mi el saber que hi ha fills de Catalunya a Mèxic que gaudeixen de les festes catalanes encara que es trobin a l'estranger.


L'enllaç al seu bloc és el següent: “ACATXA”


1 opiniones:

Helen Maran ha dit...

Bueno aquí me mataste con el catalan ,pero amo Barcelona tengo una hija viviendo allí ,vendiendo cosmetica del mar muerto y me encanta las ciudades de la costa que estan más cerca de Francia por ser más tranquilas, la ciudad de Dalí y la Girona de serrat, abrazos de luz desde israel.